Ahoj, takže jsme se rozhodly, že můžete vyplnit přihlášku do NEOFICIÁLNÍHO FANCLUBU Ewy Farné Je to zdarma, mno více je tady:

↑Pokud se přihlašujete, tak to doplňte a odešlete na mail: Fanweb-ewa@seznam.cz
Děkujeme

Ewu najdete na Facebooku!!

Přihlaš se do Soutěže-Heč, já znám Ewu líp!





Červenec 2009

ewa1

1. července 2009 v 15:46
Ewa se narodila 12.8.1993 v Třinci. Žije ve Vendryni, navštěvuje 1. ročník Gymnázia s polským jazykem vyučovacím v Českém Těšíně. Hudbě se věnuje od dětství, 5 a půl roku navštěvovala ZUŠ v Třinci (hra na klavír). Dále navštěvovala 2 roky základní pohybové výchovy (soubor Rytmika při HV PZKO Český Těšín). Ráda sportuje, byla členkou oddílu sjezdového lyžování Ski Beskyd Velká Rača (3 sezóny). Má ráda hudbu, tanec, herectví, ráda zpívá, fotí, nakupuje a také si s chutí vyrazí někam s kamarádkami. Oblíbená muzika: PINK, Lady Gaga, Anastacia, Katy Perry, Linkin Park, David Koller, Kelly Clarkson, Avril, Lenny Kravitz, U2, Kevin Rudolf, Miley Cyrus, Nickelback, Doda, Kasia Kowalska, Dave Navarro, John Mayer, Foo Fighters, Alanis Morissette?. Od doby, co ji objevil její producent Lešek Wronka vydala alba - Měls mě vůbec rád (2006), Ticho (2007) a Sam na sam (2007) - polská verze jejího debutu. Ewa, jako historicky nejmladší zpěvačka, vyrazila se svojí kapelou De Rocx na samostatné koncertní turné po České republice a zastavila se v 18 městech. Z turné bylo vydáno živé DVD a CD Blíž ke hvězdám, které bylo oceněno Deskou roku 2008 za nejprodávanější DVD u nás. Na jaře 2009 Ewě vyšlo polské album Cicho.


Diskografie
Měls mě vůbec rád (2006)
Singly: Měls mě vůbec rád, Zapadlej krám


Ticho (2007)
Singly: Ticho a La la laj


Sam na sam (2007) první polské album
Singl: Tam gdzie nie ma drog


Blíž ke hvězdám (2008), DVD a CD live

Cicho (2009) vyšlo v Polsku
Singl: Cicho


Soutěže a ankety

2004
1. místo v okresní pěvecké soutěži ve Frýdku-Místku
2005
1. místo na Evropském festivalu mládeže v Polsku
2006
1. místo v polské televizní pěvecká soutěži "Šance na úspěch"
Český slavík 2006 - "Objev roku"
2007
RGM hudební ceny TV Óčka - Objev roku
Deska roku 2006 - "Měls mě vůbec rád" se stalo Nejprodávanějším Debutem - Objev roku
"Objev Ro(c)ku" v anketě časopisu Rock&Pop
Anděl 2006 - nominace na Objev roku
Platinové album za prodej více než 20 tisíc desek alba "Měls mě vůbec rád"
JETIX Kids Awards 2007 - Nejlepší zpěvačka
Český Slavík 2007 - čtvrté místo v kategorii Zpěvačka
Platinová deska za prodej alba "Ticho"
2008
Anděl 2007 - třetí místo v kategorii Zpěvačka roku
Týtý - třetí místo v kategorii Zpěvačka
JETIX Kids Awards 2008 - Nejoblíbenější zpěvačka
Český Slavík 2008 - třetí místo v kategorii Zpěvačka
2009
Deska roku 2008 - Blíž ke hvězdám vyhrálo v kategorii Nejprodávanější hudební DVD
Anděl 2008 - nominace na Zpěvačku roku
Superjedynky 2009 - Cicho vyhrálo v Polsku v kategorii Album roku




ewa

1. července 2009 v 15:44
Nepřehlédněte:

Obrovský úspěch - Ewa má nejlepší album v Polsku

Ewa byla nominovaná v soutěži na jednom z nejprestižnějších festivalů v polském Opole ve 2 kategoriích - Album roku a Hit roku. V soutěži o nejlepší Album roku Ewa vyhrála se svým druhým polským albem Cicho. Konkurence byla opavdu velká. V Čechách znají fanoušci toto album pod názvem Ticho. Děkujeme všem fanouškům za hlasy.